Google AdWords

Hvad er Google AdWords:

Google AdWords er de annoncer der ligger i toppen af Google samt langs højresiden.
AdWords er et fantastisk værktøj til at imødekomme dine kunder online, netop når de søger efter dine services/produkter.  AdWords er langt mere end søgeord og klikpriser – det er en hel videnskab. Annoncerings mulighederne er omfangsrige og skal derfor tilpasses den enkelte virksomhed. Ligeledes varierer konkurrencen i de forskellige brancher voldsomt – det er derfor vigtigt at lægge en klar strategi for hvad målet er, så ikke der betales for ”spildte kliks”.

at7 Design - design af cms hjemmesider tilbyder Google Adwords til konkurrencedygtige priser
at7 Design - design af cms hjemmesider tilbyder Google AdWords til konkurrencedygtige priser af Adwords Certificerede medarbejdere.

 

At7 anbefaler for alle kunder, at de får oprettet og tilknyttet en Google Analytics konto til deres AdWords konto. Derved kan afkastet måles og der er ikke blot blevet kastet penge i brønden uden at vide, hvad der skete med dem. Læs mere om vores Google Analytics services ved at klikke her. Søgeoptimering er jo en vigtig del af hverdagen, for det nytter ikke noget at have en flot og lækker hjemmeside, hvis ikke der er nogen der ser den .  . . vel?


 Hvorfor Google AdWords:

Har du et website uden at folk kan finde det? Det svarer til at åbne en butik uden at angive adressen.
Med Google AdWords opnår du kvalitativ trafik til dit site. Hos At7 Design går vi op i at levere den trafik til dit site, der skaber værdi og som resulterer i den højest mulige ROI. Med AdWords annoncering fanger du brugeren, idet han aktivt søger efter et givent produkt/service – hvis du med dine annoncer netop angiver det der søges efter, vil kunden højst sandsynligt klikke på din annonce og derpå gennemføre et køb.

 

 

Kom godt igang med Google AdWords:

Når beslutningen er truffet, vil vi i tæt dialog blive enige om de målsætninger der skal danne rammen om jeres AdWords annoncering. Vores Google AdWords Certificerede SEM-specialister vil derefter opbygge en/flere kampagner, der inden aktivering sendes til godkendelse hos jer.
At7 tilbyder desuden at sende månedlige performance rapporter, så fremt det ønskes.

 

 

Hvad koster det?

Hos At7 har vi interesse i, at dine AdWords kampagner performer bedst muligt til den lavest mulige omkostning. Vores prismodel differentierer sig fra andres ved at vi opkræver et opstartsgebyr afhængig af kampagnens omfang og derpå aflønnes på en procentdel af salget eller på tidsforbrug ved optimering og vedligeholdelse af kampagnen.