CMS Hjemmeside

Hvad er en CMS baseret hjemmeside?

En CMS hjemmeside er en side du selv kan styre ved hjælp af et brugervenligt opdateringssystem.

Her hos AT 7 Design får du en hjemmeside du kan opdatere når det er nødvendigt, uden at det tager din tid fra det der egentligt gælder – nemlig dine kunder!


Design af hjemmeside: Op til 3 udkast

Hos AT designer vi aldrig en hjemmeside uden at have fået en god og uddybende snak med kunden omkring deres ønsker først. Vi tager altid en god snak omkring valg af farver, opsætning, funktionaliteter mm., så vi på den måde nemmere kan arbejde os hen mod det færdige resultat. Skulle vi ikke ramme plet i først udkast, så fortvivl ikke. Vi tager en snak om hvad der var galt med det først udkast og vi kommer derefter med et nyt. Skulle siden forsat ikke være der, så er 3. gang lykkens gang og hos AT7 har vi via vores mange år i branchen den erfaring der skal til for at ramme lige netop dit udtryk indenfor de 3 udkast.

Find dit nye domæne:

Filosofien

Hos AT7 Design tror vi på at et firma skal være ærligt og transparent. Derfor har vi den indstilling til tingene, at vi vil hellere sige nej, end at love for meget. Alle personer som vi ansætter, designere og programmører, bliver hos AT7 Design, opfostret med denne ideologi. Derfor går vi trygt kunderne og fremtiden i møde. Udtrykket kommer jo indefra, og hvis det er ærligt – så er der intet at frygte…

Tilmeld til nyhedsbrev