Om AT7 Design

Ny eller nyere hjemmeside? At7 Design vejleder dig fra start til slut!

For At7 Design er det vigtigt at ikke blot du, men i særdeleshed dit kundesegment kan bruge din hjemmeside – det er jo dem der skal kigge på den og finde netop dit produkt.

Vi tager et møde med dig hvor vi lufter ideer og ønsker, og sammen finder vi ud af hvordan hjemmesiden skal se ud og får sat det op i et CM-System (CMS) – et system hvor du nemt og enkelt løbende kan opdatere din hjemmeside.

Du kan som kunde hos AT7 Design logge ind i dit opdateringssystem (CMS), og ændre i tekster og billeder – 24 timer, uden at skulle vente på en webmaster eller programmør – du er begge dele, hvis du har lyst.

 Vores kunder siger:

Hvis der er tvivl, elimineres den her!

At7 har lavet min webshop over et 4 måneders forløb!
De er så imødekommende og service mindede og til en pris som slår hvad der er på markedet!

Jeg har intet dårligt at sige om AT7, de har gjort et fantastisk godt stykke arbejde!

classygents 2014

Nyeste reference – www.sello.dk  (under udarbejdelse)

pearls4u.dk-ref

Magig Beans DK

Sider inkluderer som standard:

yes Design af hjemmeside – op til 3 udkast
Opsætning af design i CMS
Opret/opdater selv ubegrænset antal sider og kontaktformularer
Fri oplæring/support den første måned
2 .dk domæner tilknyttet siden(afregnes med Top Level Domain Administrator ipågældende lande – eks. i DK er det 45,- årligt for domæne hos DK-Hostmaster)
Op til 5 e-mailadresser
Ubegrænset antal sider. AT7 Design indsætter op til 10 sider med indhold fra start.
Webhosting
Ugentlig backup således at en restore af siden er mulig.

 

 

AT7.dk er et lille webbureau placeret midt i København, men med rødder fra den jydske muld. Vi udfører større eller mindre webopgaver i design af hjemmesider, og tilbyder derigennem en løsning som passer til dig og din virksomhed.

AT7 Design tilbyder dig løsninger som er præget af kvalitet og med fokus på hvilket budskab du, og din virksomhed, skal sende. Vi tror ikke på “færdigpakker” da alle firmaer er specielle og har noget at differentiere sig på. Derfor er det vores fornemmeste opgave, at finde frem til dette udtryk, igennem empatisk dialog. Hvis vi kan fange det…så kan vi vise og videreformidle det.

Det er vigtigt for os, at den løsning, og den service du får, ikke er “færdigpakket” på forhånd, men bygget op omkring din virksomhed, således at du og dine kunder ser den ægte vare. Vi er dine konsulenter.

AT Design tilbyder løsninger i et kvalitetspræget og yderst effektivt Content Management System. Et CMS er løsningen til dig som har eksempelvis et firma, hvor tiden hellere skal bruges på firmaet, end på at opdatere siden gennem besværlige koder- tid er penge og det koster at hyre en webmaster.
Løsningerne hos AT7 er kort sagt ikke blot en tidsbesparelse – men også en økonomisk gevinst.

AT7 Design er “håndværkere” på nettet, og som man ser med håndværkere, så udarbejder vi et specifikt gennemsigtigt tilbud til dig, ud fra dine ønsker. På den måde er vi dine konsulenter fra a – z.
Vi lover intet…vi ikke kan holde….

AT7 står for kvalitet og funktionalitet – vi holder hvad vi lover, og vi garanterer at du får løsning som opfylder dine behov, og skaber det udtryk udadtil, som du har brug for. Dette gør vi gennem dialog, hvor vi kigger på dit firma og dig, de behov der forefindes, samt varetager de ønsker som i måtte have. Vi er nye på banen men vi kommer dog med masser af erfaring fra web branchen, så står du og mangler en hjemmeside til nogle fornuftige priser, så send os en mail via kontaktformularen her.

 

 

 Skal vi tales ved  – send os en mail her

 

planlaegning-at7design