Hvem er vi, og hvad kan vi?

AT7 Design er et firma med mange specialer

Hjemmesider

AT7 Design lever af at udbyde kvalitets hjemmesider, hvor det ikke blot er kunden som er i fokus, men i særdeleshed kundens kunder. Det er jo dem som skal nåes. Vi er ikke blege for, at “rette vores kunder ind”, hvis deres idéer er for langt væk fra “best practice”.

Webshops

En webshop muliggør salg af dine varer. Det kan være du har dit eget brand, og vil have det “frem i verdenen” eller det kan være du forhandler produkter fra allerede etablerede mærker. Uanset hvad, så går du ikke galt i byen med en webshop fra AT7 Design.

Marketing

Hvad nytter det at have et firma, hvis ingen potentielle kunder kan finde det? Derfor sætter vi en ære i, at skabe det bedste resultat for vores kunder, uanfæget om det er AdWords, SEO, Facebook annoncer, og andre former for reklamer og marketing.

AT7.dk er et lille webbureau placeret midt i København, men med rødder fra den jydske muld. Vi udfører større eller mindre webopgaver i design af hjemmesider, og tilbyder derigennem en løsning som passer til dig og din virksomhed.

AT7 Design tilbyder dig løsninger som er præget af kvalitet og med fokus på hvilket budskab du, og din virksomhed, skal sende. Vi tror ikke på “færdigpakker” da alle firmaer er specielle og har noget at differentiere sig på. Derfor er det vores fornemmeste opgave, at finde frem til dette udtryk, igennem empatisk dialog. Hvis vi kan fange det…så kan vi vise og videreformidle det.

Det er vigtigt for os, at den løsning, og den service du får, ikke er “færdigpakket” på forhånd, men bygget op omkring din virksomhed, således at du og dine kunder ser den ægte vare. Vi er dine konsulenter.

AT7 Design tilbyder løsninger i et kvalitetspræget og yderst effektivt Content Management System. Et CMS er løsningen til dig som har eksempelvis et firma, hvor tiden hellere skal bruges på firmaet, end på at opdatere siden gennem besværlige koder- tid er penge og det koster at hyre en webmaster.
Løsningerne hos AT7 er kort sagt ikke blot en tidsbesparelse – men også en økonomisk gevinst.

AT7 Design er “håndværkere” på nettet, og som man ser med håndværkere, så udarbejder vi et specifikt gennemsigtigt tilbud til dig, ud fra dine ønsker. På den måde er vi dine konsulenter fra a – z.
Vi lover intet…vi ikke kan holde….

AT7 står for kvalitet og funktionalitet – vi holder hvad vi lover, og vi garanterer at du får løsning som opfylder dine behov, og skaber det udtryk udadtil, som du har brug for. Dette gør vi gennem dialog, hvor vi kigger på dit firma og dig, de behov der forefindes, samt varetager de ønsker som i måtte have. Vi er nye på banen men vi kommer dog med masser af erfaring fra web branchen, så står du og mangler en hjemmeside til nogle fornuftige priser, så send os en mail via kontaktformularen her.

Holdet bag AT7 Design

Stærke individer med hver vores specialer og sammenlagt mange mange års erfaring. Vores specialer krydser hinandens, så der er aldrig en mangel på arbejdskraft, eller evner, i AT7 Design familien…

Anders Hancock

Ejer & Marketingsansvarlig

Lasse Algod

Projektleder & Programmør

Peter Johansen

Programmør & Mailtekniker

Anne Jensen

Webdesigner & Tekstforfatter

Kontakt os

Tag fat i os, og lad os få en dialog omkring hvordan vi sammen kan gøre din forretning mere succesfuld