Du kan måske erhverve dig en fantastisk hjemmeside der ser godt ud når den vises på en stationær eller en bærbar computer, men når den vises på en mobiltelefon eller tablet, kan den være rodet, uorganiseret og svær at navigere. Hvis du lander i den kategori, mister du nemt potentielle kunder!. I gennemsnit holder 8 ud af 10 forbrugere op med at interagere med en hjemmeside, hvis dens indhold ikke vises korrekt på deres enhed. Det er frustrerende, så kan du bebrejde du dem for at forlade din side?

Den bedste praksis for webdesign

Responsivt design tilpasser sig automatisk din browsers størrelse hvilket gør det meget lettere for dine besøgende at finde alle de oplysninger de har brug for – uden at få grå hår og være frustrerede. Et responsivt design vises på alle enheder med den samme “backend”-kode, der justeres automatisk til enhver skærmstørrelse. Det betyder, modsat de “gode gamle dage” at, siden beholder den samme adresse (url) hvilket rent søgeoptimeringsmæssigt, er det kæmpeplus. Mobilenheder forventes at nå 79% af det globale internetbrug inden udgangen af ​​2020, et mobilvenligt og responsivt webstedsdesign er og bliver et must, nu og fremover.

Responsivt design har været en del af bedste praksis for hjemmesider i årevis, så sørg for ikke at skuffe dine besøgende.

#

Comments are closed

Seneste indlæg
Seneste kommentarer